Új jelszó kérése

Facebook

Fizetési megoldás

Termékajánló

Látogató számláló

0
8
0
1
4
0
9

Tanúsítvány

SSL Certificate

Hasznos tudnivalók

Hírlevél

"Válassz ajándékot" játék szabályzata

Nyereményjáték szabályzat

A „Válassz ajándékot” nyereményjáték (továbbiakban: a Promóció) szervezője és lebonyolítója (továbbiakban: a Szervező): Gyöngyösláda Bt. (1066, Budapest, Jókai utca 5.; e-mail: info[kukac]gyöngysziget.hu)

A játék elérhető itt:

https://a.pgtb.me/0lh41B

 

1. A Promócióban részt vehet minden 18. életévét betöltött devizabelföldi magyar állampolgár. A promócióban csak természetes személy vehet részt.
2. A Promócióban nem vehetnek részt a Gyöngysziget üzlet dolgozói, a Promóció Szervezői és közreműködői és az előbbiek hozzátartozói.
3. A Promóció 2017.10.06. 14.00 órától 2017.10.10. 20.00 óráig tart.
4. A Promócióban való részvételhez a résztvevőnek a Gyöngysziget Facebook oldalán és dedikált landoló oldalán - külön ezen célból használt alkalmazáson - közzétett 3db kép közül egyet meg kell jelölnie és az alkalmazás által kért adatokat meg kell adnia. A játék a résztvevők számára ingyenes.
5. A játékosok között kisorsolásra kerül a 3 db ajándékcsomag, amelyek a játék kapcsán közzétett képeken szereplő gyöngyöket tartalmazzák (egy képen szereplő gyöngyök = egy csomag).
6. A sorsolást 2017.10.10-én 21.00-kor tartjuk. A sorsolást számítógépes alkalmazás segítségével végezzük.
7. A nyerteseket Gyöngysziget Facebook oldalán és emailben értesítjük. Amennyiben a nyertes nem jelentkezik, akkor az első értesítéstől számított 1 héten belül újabb értesítést küldünk. Ha a játékos a második értesítás elküldése után 1 héten belül nem jelentkezik, akkor elveszti jogosultságát a nyereményre. Új nyertest nem sorsolunk ki.
8. A játékosok csak a saját Facebook profiljukkal, illetve email címükkel játszhatnak. 
A játékosok csak valós adatokat és létező email címeket adhatnak meg. A Szervező fenntartja a jogot, hogy vitás esetben kizárja a játékost a sorsolásból.

9. A Szervező nem vállalja a felelősséget a technikai problémákért, mint például a nem megfelelő internet kapcsolat, az értesítő levél levélszemétbe (Spam) sorolása, az e-mail cím tárhelyének telítődése stb.

10. A Promóció nem a Facebook szervezésével vagy közreműködésével lett szervezve A Promóció a Facebooktól független, abban a Facebook semmilyen módon nem vesz részt, azt nem támogatja. A Játékos az általa megadott adatokat a Szervezőnek szolgáltatja, azokat a Facebook nem kezeli, nem dolgozza fel. A Promóció során megadott adatokat bizalmasan kezeljük és a Gyöngyösláda Bt. adatkezelési szabályzata (https://gyongysziget.hu/shop_help.php az "Adatvédelmi tájékoztató" fül alatt) szerint használjuk.
11. Játékosok részvételükkel kifejezetten elfogadják jelen játékszabályzat minden rendelkezését.
12. A Szervező indokolt esetben fenntartja a jogot a játékszabályzat megváltoztatására.