Facebook

Fizetési megoldás

Termékajánló

Látogató számláló

1
3
9
4
0
6
4

Tanúsítvány

SSL Certificate

Hasznos tudnivalók

Hírlevél

Szállítási feltételek

 

Általános szállítási információk

 

FONTOS!!!

Kérjük olyan szállítási címet adjanak meg, ahol napközben tartózkodnak és legyenek szívesek minden információt megadni: emelet/ajtó, csengő (működik-e), munkahely esetén cég neve, emelet, részleg stb. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a futár sem várakozni nem fog tudni, sem adott napon másik címre nem fog tudni csomagot átvinni.

A webáruházban feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Az árak az egyes termékeknél vagy kategóriáknál feltüntetett mennyiségre vonatkoznak és Forintban értendők.

A  megrendelés minimális értéke kiszállítás esetén 3000.- forint.

Személyes vásárlás esetén nincs minimális vásárlási érték.

A termékeknél található képek illusztrációk, nem biztos, hogy az Ön monitorán ugyan olyan szín jelenik meg mint a termék valós színe. Kérjük rendelésnél vegye figyelembe, hogy minden igyekezetünk ellenére a termék színe eltérhet a képen látottaktól.

A megrendelések küldése regisztráció nélkül is lehetséges, ez esetben viszont a vásárló nem kerül be törzsvásárlói rendszerünkbe.

Rendeléseket e-mailben és telefonon nem áll módunkban elfogadni.

A megrendelések feldolgozására munkanapokon 11:00 - 16:00 óráig kerül sor, a munkaidőn túl érkező rendelések a következő napon kerülnek feldolgozásra. Ha minden termék van raktáron a csomag elkészülte után személyes átvétel és előre utalás esetén, e-mail-ben felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot. Az utánvéttel rendelő illetve bankkártyával fizető vásárlóink csomagjait (ha nincs hiányzó termék) előzetes értesítés nélkül (kivéve, ha ezt külön kérik a megjegyzés rovatban) postázzuk/átadjuk a futárszolgálatnak.

 

Szállítási és fizetési módok:

 

- személyes átvétel:

Ha elkészült megrendelése e-mail-ben értesítjük és Ön átveheti a csomagot.

Személyes átvételnél a rendelés módosítható, a számlát nem készítjük el előre.

Ön dönthet úgy, hogy mást vásárol, kicseréli a választott terméket vagy hozzá tesz a rendeléshez.

A megrendelt termékek személyes átvételére üzletünkben van lehetőség. Cím: 1066 Budapest, Jókai utca 5.

Kérjük minden esetben várja meg amíg értestjük, hogy csomagja átvehető.

- utánvétes szállítás:

a megrendelt áru értékét, az utánvét kezelés költségét valamint a szállítás költségét a vásárló a csomag ávételekor fizeti.

Az a vásárló, akik az utánvétes csomagot nem veszi át (pl. nem megy érte, az átvételt visszautasítja, nem fizeti ki stb.) annak a továbbiakban csak bankkártyával előre kifizetett csomagot adunk fel.

- előre utalás:

Ha elkszült a csomag e-mail-ben értesítjük Önt a fizetendő összegről és a banki adatokról. Az  összeg számlánkra történő beérkezését követő első postázási napon küldjük a csomagot.

- bankszámlánkra történő befizetés:

A kezelési költség 320,- forint, mivel ez az a minimális összeg, amit a bank befizetés esetén felszámol cégünknek. Amint a rendelés értéke megérkezik bankszámlánkra a csomagot az első szállítási napon átadjuk a futárszolgálatnak/postázzuk.

- bankkártyás fizetés:

A csomagot elkészítjük és átadjuk a futárszolgálatnak.

A szállítás költsége a vásárlót terheli, ennek költsége a megrendelés végén, a szállítási költségeknél olvasható.

A szállítást futárszolgálat végzi, kérjük olyan szállítási címet (és telefonszámot) adjanak meg, ahol Önöket a futár napközben megtalálja. A csomagokat feladástól számítva 1-2 munkanapon belül szállítja ki a futárszolgálat. Áruházunkban lehetőség van garantált egy napos kiszállítást is választani.

WEBÁRUHÁZUNKBAN A POSTAI KISZÁLLÍTÁS ÁTMENETILEG SZÜNETEL.

 

A megrendeléseket a készlet erejéig tudjuk teljesíteni, ha a megrendelt termékek valamelyike nincs raktáron, szállítás előtt értesítést küldünk e-mail-ben, így van lehetőség helyettesítő terméket választani. A webshopban található termékek raktáron vannak, kivétel ez alól "rendelhető" termékek, ezeket külön jelöljük.

Csomagolási költséget nem számítunk fel.

A csomagok kiszállítása a megrendelt termékek méretének megfelelő légpárnás borítékban vagy kartondobozban történik. A sérülékeny termékeket (pl. Swarovski köveket) külön becsomagoljuk, ezzel biztosítva a sértetlen szállítást.


A megrendelt termékek mellé minden esetben ÁFÁ-s számlát csatolunk, amely  tartalmazza a szállítási költséget.

A csomagokat igyekszünk 2 munkanapon belül elkészíteni, de kiemelt időszakokban, ingyen szállítási napokon előfordulhat, hogy a csomagok elkészítése hosszabb időt vesz igénybe (2-5 munkanapot). Ezután a  csomagokat  átadjuk a futárszolgálatnak, akik 2-4 munkanapon belül (munkanapot értünk ezalatt, hétvégén nincs szállítás) kiszállítják a megadott címre. Az esetleges késésekért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni.


Kérjük, hogy átvételkor mindig ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Amennyiben a csomag sérült vagy bontott a csomagolás vetessen fel jegyzőkönyvet, ne vegye át a küldeményt és értesítse cégünket. Utólagos jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

- vásárlás üzletünkben:

Üzletünkben készpénzzel, Gyöngysziget ajándék utalvánnyal és bankkártyával (MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron) lehet fizetni.

 

Webshopban található termékeket sem megnevezés, sem kódszám alapján nem tudjuk az üzletben beazonosítani, ezért kérjük, hogy a kiválasztott terméket rendelje meg a webáruházon keresztül.

A Webáruház és az Üzlet készlete nem egyezik 100%-ban!

 

Csere és visszatérítés:

 

Személyes átvétel vagy üzletünkben történő személyes vásárlás esetén 2 héten belül sértetlen csomagolásban, hiánytalan mennyiségű termékeket indoklás nélkül kicseréljük vagy levásárolható kivéve Swarovski termékek, melyeket nem tudunk sem visszavenni sem kicserélni. Pénzt ilyen esetben nem tudunk vissza adni. A cseréhez minden esetben kérjük a blokkot vagy a számlát bemutatni.

Postai szállítás esetén kérjük küldje vissza a terméket, mi küldünk helyette  egyeztetés után másik terméket, kérés esetén későbbi rendelésénél beszámítjuk az árát vagy vissza utaljuk az árát. Akciós termék vásárlása esetén, csak az akció időtartama alatt tudjuk az akciós terméket szintén akció árú termékre cserélni. Ha a csere az akció lejárta után történik a cseretermék(ek) teljes árát vesszük figyelembe.

Igazolt minősségi kifogás esetén a termék árát vissza tértíjük.

Internetes vásárlás esetén kérjük olvassa el az "Elállás joga" ismertetését a "hogyan vásároljon?" menüpontban.

 

Nem fizetés esetén:

Az a vásárló, akik az utánvétes csomagot nem veszi át (pl. nem megy érte, az átvételt visszautasítja, nem fizeti ki stb.) annak a továbbiakban csak bankkártyával előre kifizetett csomagot adunk fel.

Előre utalásos vásárlás esetén, amennyiben az utalandó összeg 1 héten belül nem érkezik be számlánkra a rendelést töröljük és az adott vásárlótól/megrendelőtől 3 hónapig nem fogadunk megrendelést (azt automatikusan töröljük) és a továbbiakban csak bankkártyával előre kifizetett csomagot adunk fel. Kivétel ez alól, ha a vásárló lemondja a megrendelést, vagy fizetési haladékot kér.

 

Szállítási Költségek
» Szállítás GLS futárszolgálattal a megrendelő által megadott címre vagy GLS csomagpontra
Átutalásos vagy bankkártyás fizetésnél választható.
Termékek össztömege Szállítási költség
0 kg 1,4 kg 1190 Ft
1,4 kg 3 kg 1490 Ft
3 kg 10 kg 1490 Ft
10 kg 15 kg
1550 Ft

 

»Ingyen szállítás 20.000,- forint feletti rendelésesetén
Bankkártyás vagy utalásos fizetés esetén 20.000, - forintos értékhatár ( amelyet a kedvezmények levonása után kell elérni!) esetén a szállítás, futárszolgálattal, belföldi címre, 1 kg súlyig ingyenes, kivéve akciós időszakban. Akció ideje alatt az ingyen szállítás nem érhető el. A "Nagykereskedés" kategóriában található termékekre az ingyen szállítás nem vehető igénybe. A félreértések elkerülése végett, ezt minden a "Nagykereskedés" kategóriában lévő termék adatlapján feltüntetjük. Ajándék utalványok vásárlása esetén az ingyen szállítás nem vehető igénybe.
» Utánvétes szállítás futárszolgálattal a megrendelő által megadott címre vagy GLS csomagpontra
Termékek össztömege Szállítási költség
0 kg 1,5 kg 1650 Ft
1,5 kg 3 kg 1990 Ft
3 kg 15 kg
3 995 Ft
» Személyes átvétel az üzletünkben
A személyes átvételnek nincs költsége.
»Szállítási költség GLS vagy TNT futárszolgálattal Európai Unió országaiba
Országonként eltérő, a szállítási költség a rendelés végén olvasható. Kérés esetén e-mail-ben előre tájékoztatást adunk a szállítás várható költségéről. A lenti költségek tájékoztató jellegűek, a végleges költség ettől eltérhet.
Kizárólag bankkártyás fizetésnél vagy Magyar bankon keresztüli utalásnál választható
Termékek össztömege Szállítási költség
0 kg 2,5 kg 6350 Ft
2,5 kg 4,5 kg 8890 Ft
A szállítás 150 euro feletti megrendelés esetén (1,5kg súlyig) ingyenes, kivétel ez alól az akciós időszak. Akció ideje alatt az ingyen szállítás nem érhető el és a "Nagykereskedés" kategóriában található termékekre és az ajándék utalványok vásárlásakor az ingyen szállítás nem vehető igénybe.