Kategóriák

Facebook

Fizetési megoldás

Termékajánló

Látogató számláló

1
0
1
2
3
2
6

Tanúsítvány

SSL Certificate

Hasznos tudnivalók

Hírlevél

Nagykereskedés

Fő kategória >Nagykereskedés

PLEASE CLICK HERE FOR ENGLISH!

A "Nagykereskedés" kategóriában nagy kiszerelésű termékek nagyon kedvező áron történő vásárlására van lehetőség. Ezeket a termékeket Minden kedves vásárlónk megvásárolhatja a Nagykereskedés kategóriában feltüntetett árakon :-)

Megrendelés előtt, kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi fontos információkat:

A feltüntetett árakból semmilyen további kedvezményt nem tudunk adni (beleértve a törzsvásárlói kedvezményt) és ezekre a termékekre ingyen szállítás nem vehető igénybe.

A nagy kiszerelésű termékek körét folyamatosan bővítjük és egyedi kéréseket is szívesen fogadunk :-)

A nagy kiszerelésű termékek csak webáruházunkban rendelhetők, üzletünkben nem vásárolhatók meg. Amennyiben üzletünkben szeretné átvenni ezeket a termékeket, kérjük rendelje meg a megvásárolni kívánt termékeket, úgy, hogy szállítási módként a "személyes átvétel üzletünkben" lehetőséget választja. Ezt követően  a termékeket előzetes (e-mail-ben történő) értesítés után veheti át üzletünkben.

A termékek fizetése készpénzzel vagy bankkártyával történhet üzletünkben (kizárólag előzetes megrendelést követően). Kiszállítás esetén  átutalás, utánvétes fizetés vagy bankkártyás fizetés lehetséges.

A kiszállítás kizárólag futárszolgálattal történik, postai szállításra és utánvétes fizetésre ezeknél a termékeknél nincs lehetőség.

Kereskedőknek, viszonteladóknak (hobby termék, gyöngy kereskedelem) a legtöbb termékre további kedvezményt biztosítunk. Kereskedőként történő regisztráláshoz kérjük írjon az info@gyongysziget.hu e-mail címre.